KOMAGENE EINDHOVEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 139 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Komagene Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

21 jul 2024 om 22:35 I specifically asked for disposable cutlery in the notes but I didn't receive it. I'm in a hotel so I had to go down to the restaurant to borrow them
20 jul 2024 om 19:23 Heerlijk eten! We hebben genoten!
16 jul 2024 om 22:55 Lekker en snel
7 jul 2024 om 12:14 Heerlijk
2 jul 2024 om 0:21 Goed alleen ze waren de saus vergeten
24 jun 2024 om 23:16 Ze zijn zo ontzettend snel met bezorgen! En het eten was echt super lekker:) Dit is zeker een aanrader. Ze hadden ook nog extra baklava en toetjes gegeven dus dit is echt een 10/10!!!!
24 jun 2024 om 22:23 Het was heel lekker en fris! Als kleinigheidje een klein bakje baklava gekregen! :)
24 jun 2024 om 21:41 Absoluut overgewaardeerd, is een 4,7 niet waard. Het meeste eten komt letterlijk in een plastic bakje van de supermarkt. Salde was een doorgesneden krop sla en wat takjes munt, zelf wassen en klaarmaken. Ook de smaak vonden we teleurstellend. Jammer
21 jun 2024 om 20:55 Heb voor wraps met nachos betaald, maar helaas zonder gekregen. Voor de rest was het lekker.
13 jun 2024 om 19:45 Delicious fresh food